Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Favresse en Vanhoudt met interview in Blok

Favresse en Vanhoudt met interview in Blok

18 juli 2012

Nicolas Favresse en Micha Vanhoudt zijn ongetwijfeld de twee Belgische klimmers die al het hoogste niveau hebben bereikt in het sportklimmen. Ze zijn ook niet vies van interviews. Hun meest recente interview is te lezen in Bl.ad o.ver k.limmen.
Het vijftiende nummer van het Nederlandse blad blikt terug op hun klimcarrière en hun manier van kijken naar klimmen als een levensstijl. Hun niveau is min of meer hetzelfde, maar toch zijn er verschillen. Deze zijn zowel te vinden in hun stijl als in hun doelen. Meer te lezen in Blok.

De website van Bl.ad o.ver k.limmen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,