Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Fora Belclimb hyperactief

Fora Belclimb hyperactief

26 augustus 2009

In zijn tienjarig bestaan heeft Belclimb met behoorlijk wat nieuwigheden weten uit te pakken. Zo wist Belclimb een ei zo na volledig overzicht van de Belgische klimroutes samen te stellen en lanceerde een forum dat gonst van de bedrijvigheid. De kaap van 10.000 onderwerpen op deze fora werd deze maand op 13 augustus overschreden dankzij Jos uit het bos, die niet toevallig ook de man is die het nieuwe Belclimb logo uitdacht dat je op elke pagina van de site kan vinden.

In de fora kan je in verschillende categorieën berichten posten; van berichten die helemaal niets met klimmen te maken hebben, over berichten die strikt over klimmen dienen te handelen tot kleine advertenties, het zoeken van klimpartners, medische vragen, of het bespreken van Belgische klimroutes. Waag nu ook je kans en maak de fora onveilig! Vergeet je wel niet eerst even te registreren vooraleer een bericht te posten.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,