Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Gespierde reportage op Canal C over Olivier Mignon

Gespierde reportage op Canal C over Olivier Mignon

12 januari 2012

Het is niet meer dan logisch dat de Naamse lokale televisiezender Canal C een reportage maakte over Olivier Mignon die geboren werd in Namen. Afgelopen week liet de verse Belgisch Kampioen Boulder zich van zijn meest 'gespierde kant' zien. One arm pull-ups, micro-regletten, jetés en de andere oefeningen van zijn behoorlijk stevig trainingsschema waren te bewonderen. Langs de andere kant houdt Olivier het allemaal best behoorlijk simpel; hij traint wanneer hij daar zin in heeft. En dat lijkt een behoorlijk goed trainingsritme, want hij maakt niet zonder reden deel uit van de beste boulderaars ter wereld. 

De reportage van Canal C (vanaf 38 minuten)
De blog van Olivier Mignon
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,