Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Go Wild, een Belgisch festival voor avonturensporten

Go Wild, een Belgisch festival voor avonturensporten

Het is ondertussen al een hele tijd geleden dat België het toneel was voor een outdoorfestival. Maar, in navolging van onze buurlanden hebben we nu ook een festival voor avontuurlijke sporten. Het Go Wild Festival zal plaatsvinden in Hotton van vrijdag 29 april tot zondag 1 mei
Het programma is bijzonder veelzijdig; je kan een heel scala van avontuurlijke sporten uit proberen, meedoen aan wedstrijden, initiaties volgen, een expo over het avontuur bekijken en je uitleven op de GO WILD party.
Op de affiche vinden de amateurs en de professionals klimmen, mountain bike, oriëntatielopen, rafting, kayak en slackline terug ..

Wat het klimmen betreft, staan er ook heel wat activiteiten gepland. Daar zullen we je in de komende weken van op de hoogte houden. Wat al wel zeker is, is dat je er op de boulders van Rocks On Tour die in de buurt geïnstalleerd zullen worden. Je zal er ook kunnen klimmen op de rochers de Hotton.

Datum: vrijdag 29, zaterdag 30 april et zondag 1 mei 2011
Lieu: Hotton, op het eiland van Oneux (een groen terrein tussen twee armen van de Ourthe)

De site van het Go Wild Festival
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm