Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
God s(h)ave the Queen op Britse film

God s(h)ave the Queen op Britse film

en tiental dagen geleden maakte het olijke Britse duo James Pearson en Gaz Parry Freyr onveilig. For obvious reasons kozen Englands finest als Belgische 8a God s(h)ave the Queenuit. Hun capriolen zijn nu ook te bewonderen in het tweede deel van hun video over hun roadtrip die je terug kan vinden op hun onderhoudende blog.
Het minste wat daarover gezegd kan worden, is dat het Britse gevoel voor humor niet is zoek geraakt onderweg. Van zodra ze voet op Franse bodem hadden gezet, haalden Pearson en Parry hun knapste paar spannende spandex boven en kleurden alzo de Franse rots roze.

Bekijk de film op de blog van de The North Face Summit Series Road Trip
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm