Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Hampi op film door Nicolas Mathieu

Hampi op film door Nicolas Mathieu

17 februari 2010

Twee weken nadat ze terugkeerden uit India, zijn Nicolas Mathieu en Olivier Mignon bijna helemaal van de schok bekomen terug thuis te komen in een nat, koud, en ondergesneeuwd landje. Gelukkig brachten ze prachtig beeldmateriaal mee uit India waarbij ze heerlijk kunnen wegdromen en zich even terug in het paradijs op aarde wanen; fantastische landschappen, niet aflatende zonneschijn, een heerlijke sfeer en boulders overal waar je kijkt.

Neem zeker even de tijd om hun filmpje van 3 minuten vol actie te bekijken en waarin je ze aan het werk kan zien in enkele van de 8A's die ze ginder blokten (Middle Way, Jungli Roof en The Sabis), alsook de prachtige tatoeages van Jan De Smit natuurlijk. Bij het publiceren van dit bericht zit Jan trouwens nog altijd in de zevende hemel.

De film van Nicolas Mathieu in Hampi
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,