Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Het Banff Mountain Film Festival is terug vanaf 10 maart 2014

Het Banff Mountain Film Festival is terug vanaf 10 maart 2014

Dit jaar kiest het Banff Mountain Film Festival voor een zwart-witfoto om haar nieuwe campagne voor te stellen. De prent van Grant Gunderson toont twee tourskiërs op de flanken van de Shuksan-berg in de VS. Het Festival waardeert mooie beelden en dit beeld is wel erg mooi. De diepte van het terrein onthult een ongelofelijk landschap waardoor de subtiele bewegingen van de hoofdpersonages nog mooier naar voor komen.
Zo’n keuze verbaast ons niet. De organisatie heeft het altijd al gehad voor de schoonheid van de natuur en brengt het al 38 edities lang zo over. Voor België zal de eerste vertoning op 10 maart 2014 in Hasselt plaatsvinden. Daarna schuift het Festival door naar Antwerpen, Brussel, Eigenbrakel, Namen, Luik en Gent.
Welke films er getoont worden, wordt bekend gemaakt in januari, maar we raden aan om toch al te reserveren. De ticketverkoop is vorige week gestart en nu al zijn er heel wat kaartjes verkocht.

Data en info op de website van het Banff Mountain Film Festival
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm