Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Het Banff Mountain Film Festival komt terug naar België in februari

Het Banff Mountain Film Festival komt terug naar België in februari

De Belgische tournee van het Banff Mountain Film Festival kon de voorbije twee jaar al een stevige reputatie opbouwen, maar men belooft ons in februari volgend jaar nog een stap vooruit te zetten door een lichting films van exceptioneel niveau op het menu te zetten.
Banff Mountain Film Festival rijmt zoals steeds met emotie, magie en avontuur. We twijfelen er dan ook niet aan dat de vertoningen een bezoekje waard zullen zijn. Voorlopig zijn er al tien data vastgelegd, over heel België, van Kortrijk over Braine-l'Alleud tot Hasselt.

Je wacht echter beter niet te lang om je plaatsje te reserveren, de editie van 2012 zal de zalen zeker even snel doen uitverkopen als de voorbije jaren.
Belclimb is opnieuw partner van het evenement, we brengen je zeker als eerste op de hoogte als het definitieve programma onthuld wordt.

Info en reservaties op de Belgische website van de Banff Mountain Film Festival World Tour
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm