Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Het CAB-RCT live op TV komende zaterdag

Het CAB-RCT live op TV komende zaterdag

19 april 2010

De exploten van het CAB-RCT op het Baffin Island vinden hun weg naar de beeldbuis via de Télévie avond komende zaterdag op RTL-TVI. Sean Villanueva, Stéphane Hanssens en Nicolas Favresse zullen live op tv te zien zijn wanneer ze kort wat uitleg geven bij de beelden van de expeditie.

Vergeet ook niet dat je nog steeds kans kan maken op de vlag van Télévie die de heren op heel hun reis vergezeld heeft wanneer er op 20 april 2010 om 23h00 een winnaar zal getrokken worden uit de mensen die een milde bijdrage stortten op rekeningnummer 001-5745432-04 van de CAB-B met vermelding van Drapeau Télévie.
Het minimumbedrag bedraagt 10 euro om mee uitgeloot te kunnen worden. Uiteraard zijn kleinere bedragen ook steeds welkom voor het goede doel!

De site van Télévie 2010
De site van het FNRS (Fonds de la Recherche Scientifique)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,