Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Integratie Google Maps in overzicht Belgische massieven

Integratie Google Maps in overzicht Belgische massieven

29 mei 2009

Vanaf nu kan je alle Belgische massieven ook via Google Maps opsnorren op Belclimb. De 200 bekendste massieven werden reeds aan de database toegevoegd. Desalniettemin blijven er nog een honderdtal kleinere massieven over die nog niet in het overzicht zijn opgenomen. Om dit overzicht te vervolledigen, heeft Belclimb jouw hulp nodig.
Haal dus die GPS boven, noteer vlijtig lengte- en breedtegraad van een of ander sinister massiefje naar voorkeur en stuur als de razende bliksem een email naar de redactie! Belclimb zal u eeuwig dankbaar zijn!

Vergeet ondertussen ook niet eens vlug een kijkje te gaan nemen op de rotsklimpagina en navigeer tussen de netjes per regio geordende massieven alsof het een lieve lust is.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,