Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Interview met Anne-Françoise en Joël Graftiaux op Kairn

Interview met Anne-Françoise en Joël Graftiaux op Kairn

Ongeveer een jaar na de verdwijning van Chloé Graftiaux spreken haar ouders openlijk met onze partnerwebsite Kairn. Ondanks de droefnis en de rouw gaan Anne-Françoise en Joël dapper door. In het interview deelt het koppel hun herinneringen, vertellen ze hoe het nu met hun gaat, maar gaan ze ook dieper in op de verschillende projecten die ze in het leven roepen om de herinnering aan hun dochter levend te houden én om de passie voor het klimmen met iedereen te delen.

De Quinzaine Chloé Graftiaux, die zal plaatsvinden van 21 tot 31 augustus, zal ook de voorstelling van het boek en de dvd over Chloé betekenen. Je kan beiden nu voor 25 euro bestellen op haar site.

Het ingetragel interview met Anne-Françoise en Joël Graftiaux op Kairn
Het programma van de Quinzaine Chloé Graftiaux
De site van Chloé Graftiaux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm