Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Interview met Loïc Timmermans op Radio Contact

Interview met Loïc Timmermans op Radio Contact

Regelmatig berichten we over berichten in de 'gewone' media die met onze klimmers te maken hebben. Deze keer is het de beurt aan Loïc Timmermans. Zijn bronzen medaille op het Wereldkampioenschap voor de jeugd wekte de interesse van Radio Contact die hem enkele vragen voorschotelden. Het tweede net van de Franstaligen nam enkele minuten de tijd om Loïc te leren kennen. Hij heeft het over zijn trainingsritme, zijn laatste 'uitstap'  naar Imst en de toekomst die een eerste deelname bij de senioren zal brengen op de Wereldbeker in Puurs, vrijdag 30 september.

Het interview met Loïc Timmermans op Radio Contact
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm