Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Jan de Smit geïnterviewd door het magazine Blok

Jan de Smit geïnterviewd door het magazine Blok

Het is niet de eerste maal dat het Nederlandse magazine Bl.ad o.ver k.limmen een Belgische klimmer in de schijnwerpers plaatst. In zijn laatste editie (Blok n°10 van maart) kan je Jan de Smit terugvinden met een verslag over zijn zes maanden in Hueco Tanks. Een lang verblijf dat verklaard kan worden door Jan's intentie om steeds andere personen te ontmoeten, te wennen aan de sfeer van gebieden en ook aan de klimstijl. Nog geen jaar geleden verbleef hij in Zuid-oost Azië om zich te goed te doen aan de lokale cultuur en klimstijl.

De blog van Jan de Smit
De site van Bl.ad o.ver k.limmen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm