Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
KBF After Summer deze zaterdag in Bornem

KBF After Summer deze zaterdag in Bornem

Op zaterdag 22 oktober organiseert de Klim- en Bergsportfederatie After Summer, een dag voor al haar aktieve vrijwilligers. De workshops, receptie en avondmaaltijd staan enkel open voor aktieve vrijwilligers maar een deel van de activiteiten staat ook open voor het grote publiek. 
Op de infomarkt vind je diverse standen gaande van informatie over de KBF-hutten, sportkaderopleidingen, alpiene loopbaanbegeleiding,... tot onze buitensportpartners en 3 tentoonstellingen rond bergsport.
Om 17u kan je de voorstelling 'Met passie naar de top' bijwonen van Katja Staartjes, de meest succesvolle bergbeklimster van Nederland. Toegang tot de infomarkt en de voorstelling is kostenloos.

De 'After Summer' gaat door in CC ter Dilft in Bornem.

Meer info en programma vind je op de website van het event.

After Summer KBF
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm