Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
La Sportiva viert 20 jaar Mythos

La Sportiva viert 20 jaar Mythos

10 januari 2012

De Mythos, de meeste verkochte klimschoen in de wereld, vierde zijn 20ste verjaardag in 2011. Om dit heugelijke gebeuren extra onder de aandacht te brengen, lanceerde La Sportiva een limited edition van 1991 paren die met de hand genummerd werden. Het Italiaanse buitensportmerk heeft bovendien beslist de schoenen weg te geven via een wedstrijd. Het is daarom dus onmogelijk om de schoenen in de winkel te vinden, wat de waarde van deze unieke klimschoen alleen nog maar de hoogte in jaagt én het nog meer de moeite waard maakt om aan dit spelletje mee te doen. Aarzel niet om deel te nemen, de wedstrijd wordt op zaterdag 15 januari afgesloten.

De site van La Sportiva
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,