Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Loïc Timmermans krijgt prijs sportverdienste van de Franstalige gemeenschap

Loïc Timmermans krijgt prijs sportverdienste van de Franstalige gemeenschap

7 december 2011

Loïc Timmermans kreeg afgelopen dinsdag in Marche-en-Famennes de Trophée du Mérite Sportif van de Franstalige gemeenschap in de categorie mannelijke beloften. Deze prestigieuze erkenning beloont het uitzonderlijke wedstrijdseizoen van de sterke 16 jarige. Hij werd ondermeer Belgisch Kampioen Lead 2011, eerste in het eindklassement van de Europese Beker voor de Jeugd 2011, en 3de op het Wereldkampioenschap Lead 2011 in Imst. Deze avond zorgde er ook voor dat het talent uit Kraainem zich eens trainen kon in een totaal andere discipline want alles was live te volgen op niet minder dan 12 lokale zenders in Wallonië en Brussel. De uitzending zou door 440.000 mensen gevolgd zijn. 

De site van de sportverdienste van het jaar
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,