Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Loïc Timmermans over zijn 2012 op Télé Bruxelles

Loïc Timmermans over zijn 2012 op Télé Bruxelles

10 januari 2012

De pers is geboeid door jong talent. Dankzij zijn schitterend wedstrijdseizoen in 2011 stond Loïc Timmermans al behoorlijk in de schijnwerpers en eind december kwam hij op Télé Bruxelles. Het resultaat is een reportage van 3 minuten waarin de knappe prestaties van het voorbije jaar belicht worden en tegelijkertijd ook wordt uitgekeken naar de dromen en verwachtingen voor 2012. De reporters duwden bovendien de microfoon ook nog onder de neus van zijn oudere broer Michaël en Stéphane Hanssens, twee getuigen van het eerste uur. 2012 belooft een sleuteljaar te worden voor de jonge klimmer uit Kraainem. Hij zal immers ook meedraaien bij de seniors. Hopelijk kan hij de lijn met meesterlijke resultaten verder doortrekken. Fingers crossed.

De reportage van Télé Bruxelles
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,