Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Loïc Timmermans, student klimmer door TV Brussel

Loïc Timmermans, student klimmer door TV Brussel

De meest recente reportage uitgezonden door een tv-zender was er eentje over Loïc Timmermans op TV Brussel. Na enkele reportages die vooral gericht waren op zijn jonge sportcarrière zien we nu een andere kant van hem, namelijk die van toegewijde student. Loïc is niet alleen getalenteerd aan de muren, ook op de schoolbanken geloven de leerkrachten in hem. Volgens zijn klasgenoten blijft hij erg bescheiden in vergelijking met zijn resultaten.
Daarnaast kan je hem in de reportage aan het werk zien in thuiszaal Stone Age (Woluwe) waar hij vijf dagen per week traint. Volgens TV Brussel, mikt Loïc op goud op het Wereldkampioenschap voor de jeugd in Singapore, later dit jaar.

Het interview met Loïc Timmermans door TV Brussel
De site van LoÏc Timmermans
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm