Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Maak kans op 10x2 tickets voor het Banff Mountain Film Festival

Maak kans op 10x2 tickets voor het Banff Mountain Film Festival

18 februari 2013

Het onmiskenbare succes van het Banff Mountain Film Festival wordt elk jaar bevestigd. Honderden films in de competitie, duizenden enthousiaste kijklustigen en een wereldwijde tour die halt houd in meer dan 37 landen. In België start de tour op 4 maart om uiteindelijk 3 weken later ons te verlaten via Bornem. Tussen deze 2 voorstellingen een tiental andere data en dito voorstellingen. Genoeg dus om de talrijke liefhebbers van avontuur, skiën, klimmen of simpelweg buitensporten te bekoren. Als u dit niet wil missen speel dan mee met onze wedstrijd, er vallen immers 10 duotickets te winnen voor een voorstelling en datum naar keuze.

De wedstrijd loopt van maandag 18 tot en met dinsdag 26 februari 2013 om 23u59. Je moet geregistreerd zijn op Belclimb om te kunnen deelnemen. Nog niet lid? Schrijf u gratis in via de onderstaande knop 'Registreren'.

Wedstrijd afgesloten. De winnaars worden per e-mail verwittigd.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,