Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Meer weten over de ambassadeurs van La Sportiva

Meer weten over de ambassadeurs van La Sportiva

12 oktober 2010

Ze zijn getalenteerd, komen van alle windstreken ter wereld en wijden hun leven enkel aan het klimmen. Wie zijn ze? Ze zijn ambassadeurs van het merk La Sportiva dat hen eert met een reeks interviews. Deze week spreekt Pietro Dal Pra, hoofd-ingenieur, de Spaanse broers Eneko en Iker Pou, laatst nog in the picture met enkele grootse big wall beklimmingen. De laatste: Solo per Vecchi Guerrieri, een 8c van 150 meter.
Eerder deze maand kwamen de Oostenrijkse Angela Eiter, de Fransman Jérôme Meyer en de Tsjech Adam Ondra al plaatsnemen op de... matras.

Het interview met Eneko en Iker Pou op de site van La Sportiva
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,