Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Mellobloco van 6 tot 9 mei 2010

Mellobloco van 6 tot 9 mei 2010

5 april 2010

Mocht je niet weten wat doen het weekend van 6 tot 9 mei, noteer dan al maar dat je uitgenodigd bent om in Val di Mello in Italië mee te boulderen op de 7de editie van het intussen beruchte Melloblocco boulderevent. Een must voor iedereen die van boulderen en een bijzonder aimabele atmosfeer houdt. Drie dagen boulderen en ludieke activiteiten voor ieders smaak!

Naast bijzonder veel boulderen, kan je er ook van de gelegenheid gebruik maken om de nieuwste modellen van onze partner La Sportiva uit te testen, waaronder de Katana Laces en de Miura VS Women. Vrijdag en zaterdag organiseert het Italiaanse merk thema-avonden om de release van de film Core van Chuck Fryberger wat kleur bij te zetten. Ondermeer Lucas Preti, Nalle Hukkataival en Kilian Fischhuber zullen te bewonderen zijn in Core.

De trailer van Core op Youtube
De site van Melloblocco

Melloblocco 2010
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,