Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Muriel Sarkany in het Nederlandse magazine BLOK

Muriel Sarkany in het Nederlandse magazine BLOK

Muriel Sarkany is de Eddy Merckx van het klimmen. Dat is althans wat doorschemert bij het lezen van het artikel over haar in het Nederlandse magazine BLOK. Een onbetwistbare suprematie op wedstrijdvlak, gevolgd door een voorzichtige doch niet minder overtuigende overgang naar het rotsklimmen. Muriel is immers niet alleen een wedstrijdbeestje buiten categorie, ze is al evenzeer een formidabele klimster op de rotsen met Drop City, 8c, als beste prestatie. Daar laat het Bl.ad o.ver k.limmen geen twijfel over bestaan in zijn laatste editie van december. Dat kan wel tellen om ons prestige bij de Noorderburen wat op te vijzelen.

De site van het Bl.ad o.ver k.limmen
De site van Muriel Sarkany
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm