Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Muriel Sarkany over haar topzomer

Muriel Sarkany over haar topzomer

Ook voor Muriel Sarkany loopt de zomer stilaan ten einde; het uitgelezen moment om haar verhaal van drie maanden Gorges du Loup uit de doeken te doen. Het bleek bovenal een verblijf gekenmerkt door een aantal sterke prestaties waaronder twee keer 8b+ en niet minder dan drie keer 8c. Ze lukte er bovendien in om die laatste drie knalprestaties in één maand te leveren; Hot Chili X, Qoussai les maux de la fin en Last Soul Sacrifice. Haar terugkomst betekent ook meteen een grondige update van haar website waar je nu niet alleen fotomateriaal van de drie 8c's vindt, maar ook een woordje uitleg bij haar topprestaties. Bovendien kunnen de leeslustigen een interview met Muriel terugvinden in het Franse klimblad Escalademag.

De site van Muriel Sarkany
Het interview met Muriel Sarkany in Escalademag
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm