Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Nachtklimmen in New Rock op 29 oktober

Nachtklimmen in New Rock op 29 oktober

Goede recepten moet je niet aanpassen. Als je een feestje wil organiseren in een klimzaal kan je niet beter dan een concept dat zichzelf reeds bewees hergebruiken: een verkleedavond met hoofdlamp. Met Halloween in het verschiet is het klimzaal New Rock die een dergelijke avond op hun programma hebben staan op zaterdag 29 oktober.
Vanaf 20u00 opent de Brusselse klimzaal zijn deuren voor heksen, spoken vampieren en andere nachtelijke creaturen. De kans bij uitstek om te spoken - en te klimmen - in de hoogste klimzaal van België bij het licht van zaklampen.

Gratis inkom voor de mensen met een abonnement.
5€ voor de anderen.
De site van New Rock
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm