Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Nico Favresse en Sean Villanueva are back in... music

Nico Favresse en Sean Villanueva are back in... music

27 september 2010

Het CAB-RCT meerde een tiental dagen geleden aan in het Schotse Glasgow en dat met tintelende vingers. In het kader van hun expeditie naar Groenland zwalpten Nicolas Favresse en Sean Villanueva drie maanden lang over zee waardoor ze meer dan tijd hadden om muziek te spelen. Niet alleen zijn het beide bijzonder verdienstelijke klimmers, ze kunnen ook behoorlijk wat muziek maken.
Je hebt ze waarschijnlijk ook al zien blinken op de cover van de Patagonia cataloog herfst/winter 2011 met een foto van Ben Ditto in de route South Africa in Patagonia maar ook bij de plechtige opening van de eerste winkel van het merk afgelopen vrijdag in Antwerpen (drukkerijstraat 10).

Fotomateriaal op de site van het CAB-RCT
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,