Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Niet één maar twee projecten geselecteerd voor beurs Chloé Graftiaux Passion Together

Niet één maar twee projecten geselecteerd voor beurs Chloé Graftiaux Passion Together

22 juni 2012

In mei werden twee projecten voorgesteld aan de vereniging Chloé Graftiaux Passion Together. Daarop werd besloten om de beurs in zijn eerste jaar niet exclusief te maken, volgens de vereniging een teken van ultieme solidariteit.

Zoals oorspronkelijk gepland gaat de beurs naar projecten die zich richten op het delen van de passie voor het klimmen met jongeren in moeilijke situaties. De twee geselecteerde projecten hebben een thuis in Albanië en Vietnam. In Vietnam zal het geld gebruikt worden om een klimwand te bouwen in een weeshuis in de stad Hoa Binh.

Opdat de beurs kan blijven bestaan heeft de associatie nood aan financiën. Voor dit eerste jaar komt het geld van de verkoop van het boek Il était une fois une fée au pays de la grimpe. Er blijven nog enkele boeken over. Aarzel niet om uw steun te betuigen en een boek te kopen.

Meer info op de site van de vereniging Chloé Graftiaux Passion Together
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,