Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Nieuwe website voor de Club Alpin Belge

Nieuwe website voor de Club Alpin Belge

Na vele jaren trouwe dienst wordt de oude website van de Club Alpin Belge naar de archieven verwezen. Sinds gisteren maakte hij plaats voor een functionelere en meer moderne website.
De site, ontwikkeld met de Drupal technologie, laat de Club toe tot een nieuwe dimensie, waarin leden en activiteiten geïntegreerd zijn. De nieuwe functionaliteiten zullen tegen begin volgend jaar beschikbaar zijn zegt Lambert Martin, hoofd van de Commissie informatica die dit project in goede banen leid, onder meer bijgestaan door Milos Jariabka, die de website van CAB-Brabant mee ontwikkelde.
Als vrucht van vele maanden overdenken en ontwikkelen zal de site en zijn inhoud met de tijd nog verder evolueren. Je bent dan ook uitgenodigd om de site regelmatig te bezoeken.

De site van de Club Alpin Belge
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm