Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Nieuwigheden op Belclimb

Nieuwigheden op Belclimb

11 september 2009

Wanneer je weet dat Belclimb ondertussen uit 2500 news items en artikels bestaat, 4500 klimroutes gecatalogaliseerd heeft, en er zich meer dan 1400000 berichten in de fora bevinden, dan is de tijd wel gekomen om een overzichtelijke manier te bedenken om dit alles te doorzoeken. Vanaf heden kan je dit alles door gebruik te maken van de nieuwe zoekmachine die je helemaal bovenaan de pagina vindt. Ook nieuw op Belclimb is de mogelijkheid om je vrienden te laten weten dat er een interessant bericht of artikel op Belclimb verschenen is. Deze functie komt er naast de al bestaande printfunctie, maar die gebruik je best spaarzaam. We're on the net!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,