Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Olivier Coenen geinterviewd door het magazine BLOK

Olivier Coenen geinterviewd door het magazine BLOK

Enkele dagen na de succesvolle poging in Esperanza in Freyr vertelde Olivier Coenen zijn impressies aan het Nederlandse magazine BLOK (editie #11 te verschijnen deze week). De kans om ook wat meer te vertellen over de ziekte die hem het afgelopen jaar trof en zijn relatie met het klimmen gedurende deze moeilijke periode.
Met deze nieuwe 8b+ op zijn actief komt Olivier in feite van ver terug. Zijn getuigenis aan onze Nederlandse collega's is een mooi levensvoorbeeld. Esperanza was het project dat Olivier wilde realiseren eenmaal de moeilijkheden achter de rug waren. Alsof de hoop doet leven. Hij slaagde in zijn opzet op 20 mei.

De site van Olivier Coenen
De site van Bl.ad o.ver k.limmen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm