Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Op weg naar het 150.000ste bericht in de fora!

Op weg naar het 150.000ste bericht in de fora!

17 december 2010

Hoewel de fora van Belclimb al enige tijd meegaan, taant het enthousiasme van de BCN-gebruiker niet. De kaap van 11.000 onderwerpen zal weldra overschreden worden, alsook - en bijna gelijktijdig - de kaap van 150.000 berichten. Daarom zal ook de auteur van deze post beloond worden met een fles champagne! Al de liefhebbers van champagne - en al de anderen - verwijzen we nog eens graag door naar onze fora, of het nu is om wat te leuteren in het café, materiaal te verkopen, het vinden van een klimpartner of simpelweg de lange lijst van woordassociaties die al tien jaar bestaat verder aanvullen - ondertussen zijn er al meer dan 39.156 replies - op de fora kan dat allemaal!

Let wel dat je geregistreerd moet zijn als Belclimb-gebruiker om om een bericht te posten of te antwoorden op een post.

De fora van Belclimb
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,