Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Raphaël Fernandez kijkt terug op het afgelopen jaar

Raphaël Fernandez kijkt terug op het afgelopen jaar

22 februari 2012

Na enkele stille maanden kijkt Raphaël Fernandez terug op 2011 en de koude eerste maanden van 2012. Daarover is behoorlijk wat te vertellen want sinds maart 2011 is hij een echte specialist geworden in het boulderen (enkele 8A's en Jack Broken Heart 8A+). Daarnaast hield hij ook zijn kwaliteiten als rotsklimmer op peil (Hulkoksaure, Verdon, 8b+). De honger naar het klimmen blijft, ondanks zijn wisselende vorm door de combinatie met zijn studies.

De komende periode zal Raphaël actief zijn binnen het senior boulder team van de Club Alpin Belge. Hij zal ook deelnemen aan internationale competities zoals de wereldbeker in Slovenië die midden april plaats vindt.

De blog van Raphaël Fernandez
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,