Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Routedatabase

Routedatabase

11 april 2008

Het goede seizoen is terug in het land en daarmee ook een routedatabase die volledig up to date is.

Al enige tijd kunnen jullie een persoonlijk palmares bijhouden met jullie realisaties (climbed) en jullie projecten (wanted). Vanaf nu kunnen jullie dat perfect up to date houden en zelfs nieuwe routes toevoegen door de juiste sector te selecteren. Het valt maar te bezien of de route die je wilt toevoegen niet reeds tussen de 4240 reeds opgenomen routes/boulders zit ;-)


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


11/04/2008
Aanpassen van routes blijkt bij mij niet te lukken. Je klimt een route in een ver verleden eens toprope en klimt ze nu voor. Dus de route aanpassen van toprope naar redpoint gaat niet want ik vind geen knop om ze aan te passen. Je kan de route er wel een 2de keer toevoegen. Als je dat doet en je verwijdert dan de toprope versie dan zijn beide routes verdwenen.

Een ander punt is de datum. Als je een route toevoegt dat je een tijd geleden geklommen hebt en je selecteert dan op datum staat ze nog steeds bovenaan. Dus selecteren op datum blijkt niet te werken.

Toch een vooruitgang nu je routes weer kan verwijderen en toevoegen. Alleen direct aanpassen zou handiger zijn.

11/04/2008
Tijdelijk moet je idd een route verwijderen en dan weer toevoegen. De edit functie staat er niet.

We work on it!

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,