Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Sean Villanueva in de spotlight van Knack

Sean Villanueva in de spotlight van Knack

15 januari 2012

Sean Villanueva, 31 jaar ondertussen, is een van de meest charismatische klimmers ter wereld. Op reis met de Petzl Rock Trip naar Ghetu in China afgelopen oktober, trok er een ploeg van het magazine Knack mee in zijn kielzog. In het artikel dat deze week verschijnt kan je alles lezen over de passie die Sean drijft. Ook geeft hij toe dat het beklimmen van een big wall flirten met de dood is

"Leven, of geleefd worden," is het motto dat uit de drie bladzijden van het artikel spreekt. En voor zij die al een presentatie van Sean bijwoonden, klinkt dit niet geheel nieuw in de oren.
Sean zal binnenkort bovendien gloednieuw materiaal hebben voor zijn toppresentaties want in Februari trekt hij naar het woeste binnenland van Venezuela. We volgen het relaas van deze expeditie op de voet. 

Een korte versie van het artikel uit Knack
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


18/01/2012


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,