Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Sportez-vous bien in Altitude CCM op 25 juni

Sportez-vous bien in Altitude CCM op 25 juni

Op zaterdag 25 juni organiseert het Centre Sportif Cardinal Mercier in samenwerking met de Ligue Handisport, de federatie voor sporten met een handicap en de gemeente Braine-l’Alleud een multisportdag die sporten toegankelijk moet maken voor mensen met een fysieke handicap. Het evenement is ondertussen aan zijn tweede editie toe, en stelt zich ook deze keer tot doel de mensen te sensibiliseren en warm te maken voor een concreet project om de uitrusting van het Centre Sportif CCM toegankelijk te maken voor de minder mobielen.

Op het programma staan een overvloed aan sporten, waaronder klimmen op de muur van klimzaal Altitude CCM, animatie voor groot en klein, concerten, eetgelegenheid, en informatie over sporten in de gemeente. Het zal dus een goedgevulde, sportieve én gevarieerde dag worden.

Wees er bij, en steun deze actie, en geef mensen met een handicap de kans te sporten.

Inlichtingen op de site www.ccmsports.be of per mail via [email protected]

Sportez-vous bien
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm