Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Stageaanbod KBF winter-zomer 2011

Stageaanbod KBF winter-zomer 2011

20 december 2010

Voor iedereen die de bergkriebels krijgt bij dit winterse weer, is het goed om weten dat ook dit jaar het Klim- en Bergsportfederatie volop winterstages organiseert. Of je nu wil leren ijskimmen, toerskiën of sneeuwschoenwandelen, een totale beginner of een expert bent, bij het KBF zal je wel een stage op maat vinden.

Vanaf 20 december is het eveneens mogelijk om de zomerstages te raadplagen op de website van het KBF. Begin alvast te kiezen uit bergwandelen, bergbeklimmen, sportklimmen, canyoning en boulderen. En dit alles voor beginners en gevorderden.

Een overzicht van de winterstages vind je op de site van het KBF.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,