Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Start van de Tiendaagse Chloé Graftiaux nu zondag 21 augustus

Start van de Tiendaagse Chloé Graftiaux nu zondag 21 augustus

18 augustus 2011

De Tiendaagse Chloé Graftiaux start op zondag 21 augustus met de opening van de fototentoonstelling in de Seigneurie d’Anhaive te Jambes. Het zal ook die zondag zijn dat het boek en de DVD 'Il était une fois une fée au Pays de la grimpe' zullen worden voorgesteld. Personen die het boek of de DVD willen aanschaffen kunnen dit ter plaatse doen of online via de  website van Chloé. Alles komt eind deze week uit de drukpersen gerold.

Het orgelpunt van de Tiendaagse is de Open Climb in Freyr op zaterdag 27 augustus. Tientallen sportieve en culturele activiteiten staan geprogrammeerd en de grote massa wordt verwacht. Als je de uitdaging van de deathride wil aangaan of een van de filmvoorstellingen wilt bijwonen raden we je aan tijdig te reserveren.

Voor de liefhebbers van nachtelijke avonturen, weet dat Climb Cool een wedstrijd organiseert waarbij je een nacht in een portaledge kan winnen. Een ervaring om te beleven met de enige echte Sean Villanueva.

Het volledige programma
De website van Chloé Graftiaux
De website van de Club Alpin Belge

Open Climb
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,