Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Stéphane Hanssens: klimmer, avonturier

Stéphane Hanssens: klimmer, avonturier

9 april 2013

Het duurde niet lang of Stéphane Hanssens werd een volwaardig lid van het CAB-Rock Climbing Team, het reisgezelschap dat alle hoeken van de wereld verkent. Vorig jaar zagen we hen bijvoorbeeld nog in actie in Venezuela tijdens de expeditie Jungle Jamming. Deze tochten maken van Stéphane Hanssens een onbetwiste avonturier in de ogen van het publiek. Op een uitzending van Lundi Sports van TV Lux toont deze inwoner van Erneuville zich eerder als een klimmer, een gepassioneerde klimmer. Tijdens de acht minuten zendtijd geeft hij commentaar op de klimbeelden die we allemaal kennen en ons doen dromen telkens we ze zien.
Ondanks de verre avonturen blijft Stéphane met zijn beide voeten op de grond: "We maken deel uit van iets en zijn blij dat we zo'n onvergetelijke ervaringen kunnen opdoen. Als we dan terugkomen op een vertrouwde plek, dan zijn we evenzeer blij."
Het vervolg zou deze zomer moeten komen in Pakistan. Tenminste, als de administratie voor de reis in orde komt.

Het interview met Stéphane Hanssens in Lundi Sports TV Lux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,