Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Stéphane Hanssens neemt het op tegen een lift

Stéphane Hanssens neemt het op tegen een lift

28 december 2013

Enkele jaren geleden amuseerde Nicolas Favresse zich met het beklimmen van de Astrotoren aan de Brusselse Madouplein. Vorig weekend trok deze locatie weer maar eens alle aandacht. Ditmaal voor ‘Versus’, een programma op de RTBF waarin twee personen het tegen elkaar opnemen om te weten te komen wie het sterkst is: mens of machine. Langs de ene kant hebben we Marc, installateur en reparateur van liften. Langs de andere kant hebben we Stéphane Hanssens, gedreven alpinist. De uitdaging: zo snel mogelijk dertig verdiepingen afdalen. We houden de uitslag voorlopig spannend. Hier kan je de aflevering bekijken om te weten te komen wie gewonnen heeft. Eén ding is zeker. Stéphane verkiest de natuur boven een lift.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


31/12/2013
Link werkt nie meer

31/12/2013
Youtube video in het nieuws.

Hube


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,