Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Stéphane Hanssens online

Stéphane Hanssens online

Na bijna twee tenen verloren te hebben op zijn laatste expeditie in China revalideerde Stéphane Hanssens de laatste zes maanden. Het was wachten tot afgelopen week om hem weer aan de rotsen te zien. Stéphane is vertrokken naar het Catalaanse Siurana om het rotsgevoel weer op punt te stellen en het plezier in het klimmen te hervinden. Resultaat van de trip: twee keer 8b+ op zijn ticklist El mon de Sofia en Kalea Boroka.
Zijn herstelmaanden lieten hem ook toe om een langetermijnproject af te ronden: een toonbank voor zijn activiteiten op internet. Met foto's en video's binnen klik-bereik biedt deze website een zicht op zijn laatste realisaties, verhalen van zijn expedities en andere weetjes. Ga er gerust eens een kijkje nemen!

De nieuwe website van Stéphane Hanssens
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm