Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Stone Climbing Factory geboren

Stone Climbing Factory geboren

10 september 2012

In 1996 groepeerden enkele gemotiveerde en getalenteerde klimmers zich rond Christophe Depotter om samen in een boulderhok op een zolder in het Brusselse te trainen. Eind 2000 verhuizen ze gezamenlijk naar de nieuw geopende zaal Stone Age te Woluwe en jaar na jaar groeit de werking. Nu, nog eens 12 jaar later, hebben talloze jongeren onder Christophe zijn vleugels getraind en gepresteerd. Talrijke nationale, internationale titels en topprestaties werden verzameld en eenieder gaf mee vorm aan de groep zoals die nu bestaat.

Tegelijkertijd evolueerde het klimmilieu enorm en explodeerde het klimniveau tot ongekende hoogten. Omwille van de gewijzigde context en om de 'winnaars van morgen' blijvend te kunnen begeleiden in ideale omstandigheden zag afgelopen vrijdag een nieuwe club het licht. Stone Climbing Factory zal zich toeleggen op het sportklimmen en meer bepaald het wedstrijdklimmen.

Een indrukwekkend trainersteam (Manu Lépinois, Nicolas Farcy, Michaël Timmermans, Jérôme De Boeck en Christophe Depotter) gesteund door een ervaren team van ouders en sympathisanten achter de schermen zal er ongetwijfeld voor zorgen dat nieuwe Chloé Graftiaux's zich in alle rust en stilte kunnen ontwikkelen. We wensen hen alle succes!

De Facebook pagina van Stone Climbing Factory
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,