Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Tom Waes beklimt The Nose!

Tom Waes beklimt The Nose!

Beeld u in te klimmen sinds een week en vervolgens het Great Roof op The Nose te proberen. Weinig waarschijnlijk zou je zeggen. En toch is dat wat Tom Waes aka Tomtesterom deze keer voorgeschoteld kreeg en met succes afwerkte. Hij wierp zich op deze verticale uitdaging onder deskundige begeleiding van Nicolas Favresse en Sean Villanueva. Sinds drie dagen in actie ging het team vlot vooruit toen het onder het Great Roof Tom Waes zelf was die het initiatief nam.
Extract van de site El Cap report: ... We vielen beiden achterover toen we Tom Waes op kop in het Great Roof zagen vertrekken… het is geen grap… die gast, die met moeite een week klimt, op kop in het Great Roof!! We konden het met moeite geloven! Het team installeerde zich op Camp 5 voor de nacht en beëindigt morgen de uitdaging. Tommy boy, je hebt van mij een gelovige gemaakt!!

De site van Tom Waes
El Cap Report

 
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm