Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Tomtesterom live in Antwerpen op 26 februari

Tomtesterom live in Antwerpen op 26 februari

10 februari 2012

Dos cervezas, een huskyrace en de Marathon des sables hebben Tom Waes alias Tomtesterom gemeen. Zijn TV-programma gevuld met nieuwe uitdagingen in ongekende milieu's is ondertussen een vaste waarde op Eén. Laatste nieuwe uitdaging was de beklimming van El Capitan in Yosemite hoewel hij nog nooit een klimgordel droeg. Dat alles vond plaats afgelopen maand september in het gezelschap van Nicolas Favresse en Sean Villanueva als topcoaches. Enkele dagen lieten hem toe te proeven van het bigwall-klimmen en zelfs een poging op kop te wagen in the Great Roof !
Komende zondag 26 februari om 19u is Tom Waes de genodigde van buitensportwinkel K2 te Antwerpen waar hij live zijn reportage zal voorstellen alvorens die om 20u uitgezonden wordt. Profiteer ervan, de beelden zijn adembenemend en de inkom is gratis.

Meer weten op de site van de K2 Kampeerder
Alles over Tomtesterom seizoen 3 op de site van Tom Waes
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,