Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Tweede Mount Coach-Kwis op 23 april

Tweede Mount Coach-Kwis op 23 april

30 maart 2010

Om hun Mount Coach-opleiding te vervolledigen, trekken de jonge bergsporters traditiegewijs op expeditie. Om de volgende expeditie naar de 7105 meter hoge Korzhenevskaya Peak in Tadzjikistan te financieren, organiseert Mount Coach haar tweede grote Mount Coach-Kwis op 23 april om 19u30 in De Kollebloem, Puurs.

Je hoeft geen wandelende bergsportencyclopedie te zijn om een kans te maken op de overwinning, iedereen maakt kans want enkel een vierde van de vragen zijn ‘pure bergsportvragen’, de rest van de vragen hebben wel iets met “bergen” te maken - Wie schreef “River deep, mountain high -, maar daar stopt het ook bij.

Je kan je inschrijven in teams van vijf. Inschrijven kost 18 euro per team en doe je per mail naar marijke_deconinck@hotmail.com of telefonisch op 09/2885835.

Mount Coach Kwis
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,