Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Vaarwel Chloé

Vaarwel Chloé

26 augustus 2010

In Aussois in Maurienne waren woensdag meer dan 200 aanwezigen op de herdenkingsplechtigheid voor Chloé Graftiaux. Huldebetoon en getuigenissen om het leven van een gewaardeerd klimpartner en een buitengewone atlete te schetsen. Leden van de familie, van de Groupe Excellence van de FFCAM of van de Guides de haute montagne de Maurienne, vrienden, kennissen van op wedstrijden of trainingspartners, ieder bewees met zijn woorden dat Chloé meer was dan een gewone klimster.
Verenigd in emoties en onder een stralende zon in een verbazingwekkend landschap zei de wereld van het klimmen en het alpinisme haar vaarwel.

Er is ook nog een samenkomst in Namen, zondag 12 september om 18u in klimzaal Roc Evasion te Jambes/Namen (rue d'Enhaive 142).

Enkele foto's in de galerij
De site van Chloé Graftiaux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


29/08/2010

Pour permettre à tout le monde de nous rejoindre pour partager quelques moments en lien avec Chloé, surtout ceux qui sont partis aux championnats du monde descalade junior à Edimbourg, nous avons décidé de déplacer lhommage de Chloé en Belgique. Il aura bien lieu le dimanche 12 septembre mais à 18h à la place de 15h. Dautre part, nous retrouverons plutôt à la salle descalade de Roc Evasion à Jambes (rue dEnhaive 142, derrière la piscine ). Merci à vous tous.


http://www.chloegraftiaux.com/?p=315

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,