Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Vaarwel Jorn Van Roy

Vaarwel Jorn Van Roy

14 januari 2012

Vandaag werd in het Vlaams-Brabantse Hoegaarden afscheid genomen van Jorn Van Roy, topcoach en mede-oprichter van vzw Klimclub Hungaria. Na eerder klierkoorts bedwongen te hebben werd in januari 2010 een hersentumor vastgesteld. Na nog eens twee jaar een harde strijd gestreden te hebben is Jorn op 5 januari in alle vrede heengegaan. In de herinneringen zal Jorn, die 36 jaar werd, voor eeuwig diegene zijn die doorheen heel zijn strijd er toch steeds prioriteit aan bleef geven Siebe Vanhee, Birgit Herteleer en vele anderen op uiterst professionele maar vooral vriendschappelijke manier te begeleiden in hun leven, zij het als sportklimmer of gewoon als mens. Dat hij tussendoor ook nog 7c topte in Freyr getuigt van zijn wilskracht en vechtlust. Hij zal gemist worden!

Moest je ter ere en nagedachtenis van Jorn nog iets willen doen kan je steeds een bijdrage storten voor de 1000km van Kom op tegen Kanker op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 met vermelding van “170-015-561 Jorn Van Roy”

  • Jorn Van RoyJe moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


28/02/2012
Vaarwel Jorn,
jij blijft voorgoed in mijn gedachten.
Kris Poels

5/07/2013
Het ga je goed,
niet alleen een trainer,
coach,
maar ook een leider


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,