Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Vertical Event op zaterdag 16 maart 2013

Vertical Event op zaterdag 16 maart 2013

28 januari 2013

Naast de traditionele wedstrijden zijn er enkele andere evenementen die al onze aandacht verdienen. Eén ervan is het Vertical Event, een groot klimfeest dat telkens een honderdtal gegadigden in ploegen van 6 samenbrengt. Tijdens deze avond bekampen ze elkaar op een 15tal proeven, de ene proef al gekker of explosiever dan de andere. Zes jaar na de laatste editie blaast Entre Ciel et Terre opnieuw leven in dit evenement en dit nog wel op zaterdag 16 maart. Houdt u van spelletjes of bent u eerder verzot op spektakel, pret en muziek, afspraak in Louvain la Neuve.

Het thema van deze knotsgekke avond: "50 jaar voor Christus; In het hartje van Gallië weerstaat een dorpje vol weerbarstige klimmers nog steeds aan de aanvallen van de veroveraars. Zullen ze, geholpen door hun kompanen vanuit alle windstreken, weten te weerstaan aan alle proeven die ze voorgeschoteld zullen krijgen?"

Info en inschrijvingen op de site van Entre Ciel et Terre
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


9/02/2013
Attention, les inscriptions pour les joutes se terminent le samedi 16 février ! Rendez-vous sans plus tarder sur www.entrecieletterre.be pour inscrire votre équipe !


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,