Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Vertical Sailing, de trailer

Vertical Sailing, de trailer

Het lijkt sterk op een verhaal over furieuze Vikings ergens in het Hoge Noorden, alleen zijn de hoofdrolspelers in dit verhaal klimmers, en hebben ze de drakar omgeruild voor een bescheiden zeilboot. Op het ritme van hun eigen muziek belaagden Nicolas, Olivier Favresse, Sean Villanueva en Ben Ditto de big walls van Groenland, vergezeld van Kapitein Bob Shepton, de enige echte baas op Dodo's Delight, hun drijvende base camp.
Ontdek hier onder de aankondiging van de nieuwe film van het CAB-Rock Climbing team: Vertical Sailing. Ondertussen kijken we ook al uit naar de vijf extra filmpjes die half februari op de site van het merk Patagonia waar ze twee maanden van nu op bezoek zullen gaan.

De site van het CAB-Rock Climbing Team
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


22/01/2011
ça donne le vertige ET le mal de mer

22/01/2011
Ja...ikke jaloerzzzzzz!!!!!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm