Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Video van het CAB-RCT op Télévie 2010

Video van het CAB-RCT op Télévie 2010

Zij die niet de kans gehad hebben om het het interview met de heren van het CAB-Rock Climbing Team en André Stoop ter gelegenheid van Télévie 2010 te zien, krijgen nu de kans om hun schade in te halen. Het interview staat op de site van de CAB-Brabant. Dankzij de gulle schenkingen is er niet minder dan 7.816.573 Euro voor het Fonds National de Recherche Scientifique verzameld.

As we speak komen de heren Nicolas, Oli Favresse en Sean Villanueva aan in Groenland waar ze twee maanden op een boot zullen doorbrengen om enkel grote wanden aan te vallen.

De video van het interview met hett CAB-RCT op Télévie 2010
De Groendland expe is te volgen op de site van het CAB-RCT




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren



nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm