Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Vivid Landscapes, nieuwe kortfilm van Haroun Souirji

Vivid Landscapes, nieuwe kortfilm van Haroun Souirji

5 oktober 2012

Helder, scherp, glinsterend. Vivid Landscapes, de nieuwe kortfilm van Haroun Souirji verwijst naar de kleuren van Zuid-Afrika: blauw, oranje en rood. De film neemt ons 25 minuten lang mee in het zog van de Franse Mélissa Le Névé in Rocklands. Met deze film wil Haroun aandacht besteden aan en respect betonen voor de rust van de Rocklands, iets waar de klimmers meer en meer moeite mee hebben. "Mijn doel met deze documentaire is om het moment vast te leggen zonder iets in scène te zetten. Behalve een paar geplande shots van het vertrek thuis is dat ook goed gelukt." Dit zorgt voor een heel krachtige film. Weg is de tijd van de eerste pogingen (Simple Reasons, Better than Chocolate). De leerling filmmaker is nu een ervaren filmer.

Hieronder kan u de film in zijn geheel bekijken.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,