Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Vlinders vangen en hoofdlampklimavond in Face Nord

Vlinders vangen en hoofdlampklimavond in Face Nord

Nee, het gaat niet om de naam van een route. De vlinderjacht die op zondag 30 januari in klimzaal Face Nord in Bergen georganiseerd wordt is ondertussen al aan zijn derde editie toe. Ook deze derde editie heeft als doel geld in te zamelen voor het Pater Damiaanfonds. Op het programma staan een honderdtal vlinders die je moet zien te vangen, met aan elke vlinder een lot. Als je nog niet weet wat doen volgende zondag, dan weet je het nu!

Datum: zondag 30 januari van 10 tot 17h
Toegangsprijs: 6 Euro

Op vrijdag 4 februari bespaart de klimzaal op de energiefactuur door voor de klimmers een avond met hoofdlamp-klimmen in te lassen. En als je de jouwe thuis vergeet, kan je nog altijd een van de nieuwe hoofdlampen van Petzl testen die zij daar die avond komen voorstellen.

Datum: vrijdag 4 februari van 20 tot 22h
Toegangsprijs: prijs van een klimbeurt

De website van klimzaal Face Nord
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm